Uudet seuratakit

19.2.2017

Hyvät Hubertusseuran jäsenet,on tullut aika tilata uudet seuratakit jotka toivottavasti ovat teille kaikille mieluisat. Vaihtoehtoja on käyty läpi tiukalla seulalla ja sopivin vaihtoehto on nyt löydetty. Valitsimme Clique-merkiltä Hudson-mallin kevyttoppatakin- ja liivin, joista voi valita itselleen sen mieluisamman vaihtoehdon. Väri tulee olemaan seuran värien mukaisesti musta keltaisin brodeerauksin. Takissa ja liivissä on tekountuvatoppaus, kolme vetoketjullista ulkotaskua ja kaksi sisätaskua. Kauluksessa on lenkki kuulokejohdolle. Liivi on huputon, takissa on irrotettava huppu.

Kokovaihtoehtoja on paljon. Liivistä löytyy naisten koot XS-XXL ja miesten koot XS-3XL. Takista löytyy koot lapsille 110/120, 130/140, 150/160, naisten koot XS-XXL ja miesten koot XS-3XL. Sovituskappaleita saamme sekä liivistä että takista. Naisten XS on sen verran pieni, että mennee monelle teini-ikäisellekin sujuvasti, eli suurin osa niistä jotka liivin haluavat, sen myös pystyvät kokojen puolesta tilaamaan.

Hinta: Liivi brodeerattuna 57,50€, takki brodeerattuna lasten koot 57,50€ ja aikuisten koot 67,50€. Näillä näkymin brodeeraus tulee vasempaan rintaan niin, että yläpuolelle tulee seuran logo ja alapuolelle oma nimi. Myös hihaan brodeeraaminen on mahdollista, selvitämme vielä sen, onko kaikille otettava yhtenäinen brodeeraus vai voiko esimerkiksi oman nimen paikan valita rintaan tai hihaan.

Sovituskappaleet saapuvat arviolta viikon kuluttua, ja sen jälkeen voimme aloittaa sovitukset. Sovituskappaleet viedään yläkerran kahvioon jonne tulee myös tilauslista. Tilausaikaa sovituksineen on noin kaksi viikkoa jonka jälkeen luovutamme tilauksen eteenpäin. Takit maksetaan aikanaan seuran tilille. Tilaamisen, sovituksen ja maksamisen yksityiskohdista tulee lisätietoa myöhemmin. Tilaukset ja sovitukset koordinoi Emmi Kaipia, mahdolliset kysymykset voi osoittaa hänelle puh. 050-3604325.