Jäsensihteerin tiedote vuoden 2017 jäsenkortista

17.3.2017

Hippos-lehti numero 2 on ilmestynyt 16.3.3017. Muutama asia tähän ja vuoden 2017 jäsenkortteihin liittyen.

1)     Lehti ei ole kaikilla samana päivänä, osalle se tulee varmaan vasta alkuviikosta

2)     KAIKILLE tänä vuonna perhe- tai täysjäsenyyden maksaneille jäsenille tulee jäsenkortti joko Hippos 2:sen mukana tai kuoressa erikseen. Ajoja tehdään koko vuosi, kerran viikossa.

3)     Jäsenmaksun ajankohdasta riippuu, onko kortti ehtinyt lehden mukaan vai ei.
Ko. lehtiajo on tehty 10.2.2017 (tieto löytyy jäsenen jäsenyydet-välilehden jäsenyysriviltä kun klikkaa vasemmassa reunassa olevaa suurennuslasia) eli siihen mennessä rekisteriin kirjautuneet maksut ovat olleet lehtiajossa mukana kortin kanssa. Maksupäivän on täytynyt olla viimeistään 7.2.

4)     Jos lehti on tullut ilman korttia, tulee kortti erikseen kuoressa, samoin kuin kaikille perhejäsenille.

5)     Joskus näitä toki katoaa matkalla, mutta turha hätäillä vielä tässä vaiheessa, kun posti on vasta jaossa.

6)     Kilpailuluvasta on merkintä kortissa, jos lupamaksu on ehtinyt kirjautumaan tuossa samassa aikataulussa kuin itse jäsenmaksu. Jos merkintää ei ole, ei sillä ole mitään merkitystä koska ilmoittautumiset tehdään kuitenkin aina kipan kautta, joka tarkistaa maksut.