Hubertusseura ry järjestää bussiretken HEVOSET KAIVARISSA – tapahtumaan su 21.5.

27.3.2017

Ilmoittautuminen bussimatkalle päättyy 10.5 ja vielä mahtuu mukaan ?. Mikäli sinulla ei ole vastuuaikuista matkalle ja haluaisit mukaan, niin ota yhteys matkanjohtajiin Anu Simpura tai Soile Orkamaa

Hubertusseura ry järjestää bussiretken

HEVOSET KAIVARISSA – tapahtumaan su 21.5.

Alle 15-vuotiailla tulee olla mukana täysi-ikäinen valvoja/huoltaja.

Bussimatkan hinta on 5€. Matkaan mahtuu 60 ensimmäiseksi ilmoittautunutta (lista ratsastuskoulun puolella ilmoitustaululla).

Voit kysyä lisää retkestä nuorisotoimikunnan jäseniltä, Soile Orkamaa tai Anu Simpura, jotka toimivat matkanjohtajina

Alustava aikataulu:

• Lähtö klo 6 lavolan nesteen kylmäasemalta (bussiin pääsee kyytiin myös matkan varrelta; Koulukatu – Leirin pysäkki (Fazer) –Huhtiniemi – Kourula – Tikan pysäkki). Jos tulet kyytiin matkan varrelta, varaudu olemaan pysäkillä 5.30 jälkeen ja ilmoita listaan mistä pysäkiltä tulet matkaan.
  • Matkalla pysähdytään tauolle Pukaron paronissa
  • Perillä n. klo 10
  • Jokainen huolehtii omasta ruokailustaan paikan päällä
  • Takaisinlähtö n. klo 17

Juhlavuosi yllättää. Hevoset Kaivarissa -tapahtuma järjestetään idyllisessä Helsingin Kaivopuistossa toukokuussa 2017. Kyseessä on ainutlaatuinen, erilainen ja yllätyksellinen koko perheen Suomi 100 –tapahtuma, jossa on esillä koko hevostalouden kirjo poneista ratsuihin ja ravureihin, harrastajista ammattilaisiin sekä eri lajit.

Tapahtumassa ovat mukana mm.

• suomenhevonen eri käyttömuodoissaan mm. ratsuna, ravurina ja työhevosena
  • lasten maailma kotieläinpihoineen ja keppihevosineen
  • ratsastuskilpailu
  • raviurheilun esittäytyminen yleisölle käsittäen cityravit, raviratsastuksen ja poniraviurheilun esittäytymisen sekä ammattilaisten haastattelut
  • expo
  • hevosseurojen ja yhdistysten esittelypisteitä
  • talutusratsastusta ja ajelutusta

Sitovat ilmoittautumiset tallin seinallä olevaan listaan 10.5. mennessä!