Valmennustoiminta

Aluevalmennukset

Kaakkois-Suomen alueen organisoimat aluevalmennukset pyörivät ympäri vuoden Hubsilla. Kouluratsastuksen aluevalmentajana toimii Karita Kotikulma, esteratsastuksessa Tuomas Jauhiainen

Kenttäratsastuksessa valmentaja on Petri Tolmunen, nämä valmennukset järjestetään Harjun Oppimiskeskuksessa.

Aluevalmennuksiin pääset ilmoittautumaan Kipan kautta.

Tallilla vierailevat valmentajat

Tallilla käy vierailevia valmentajia kuukausittain. Esteratsastajia valmentaa mm. Susann Fagerström, Petri Tolmunen ja Benny Vandervaeren http://www.bennyvdv.com/ , koulupuolella Jonna Aaltonen. Tietoa tulevista valmennukista löytyy tapahtumakalenterista.

Kotivalmentajat

Tallin ratsukot valmentautuvat viikottain paikallisten valmentajien ja ratsastuksenopettejien opeissa. Muun muassa hubertusseuran Tuija Poutanen valmentaa niin koulu- kuin esteratsastajia.

Jos haluat järjestää jonkun valmentajan kurssin, niin täytä varauslomake Linkki tai ota yhteyttä hubertusseura.ry@gmail.com tarkistaaksesi maneesin varaustilanne.